Médiamánia
Tartalom
Menü
 
médiaTECHNIKA
 
médiaELMÉLET
 
FILMmánia
 
SzÖVEGmánia
 
 
médiaBóklászó
 
átjáró
 
Hallgass!!!

RÁDIÓ7

 
FOTÓbirodalmak
 
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
Nem a dicsőségünk múlik, csak a zidő
2019. Január
HKSCPSV
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
<<   >>
 
hogy el ne késs :)
 
intimzóna :-)
 
 
Édes élet

Édes élet

Peter's blog

 
°°Vendégkönyv°°
A vendégkönyv jelenleg zárolva van, nem lehet hozzászólni.
2015.02.19. 10:12
médiás

Boldog szülinapot Mánia! :o)


2014.10.31. 09:14
réka

Jó az oldal,gratula.réka))))


2013.10.20. 21:03
Csilla

Fantasztikusak vagytok! Gratulálok!

Szeretettel:           

                              Csilla


2012.12.30. 19:05
Cina

Boldog új évet Mániások! :-)


2012.09.22. 02:31
Kritikus Ernő

Kedves Csak A.!

Én mindig vagyok, csak egyéb elfoglaltságaim miatt ritkán jutok ide. Ezen éjjeli órán ismét idetévedtem, és látom, hogy megint kései a reakcióm, de igyekszek ezentúl gyakrabban felnézni.

Nos, ahogy ígértem, ismét egy kritika. Most az Ott,ahol c. versed van terítéken. Még mielőtt megvádolnál, hogy direkt jót írok a műveidről, direkt többször átolvastam, de nem találtam rosszat benne. Számomra ez a vers arról szól,  hogy egy ifjú költőnek/írónak/művésznek/alkotónak szolgál tanácsként (Akár személyes tapasztalat útján?) ,hogy ha alkotói válságban van, vonuljon el a város zajától, be az erdőbe, a természetbe, ahol a város zajait kirekesztve csak ő van egyedül és a gondolatai. A csendes, nyugodt természetben előjönnek az igazi gondolatok, a kreativitás, van idő gondolkodni, van idő mindenre, csak a saját gondolati szólalnak meg a környezetében. Ezáltal -ha élhetek az erdős hasonlattal-visszatalál az ösvényre, aminek a végén ismét megtalálja elveszett önmagát, és az alkotói kedvét, mondanivalóját.  Legalábbis én így értelmeztem.

A honlap szerkesztőinek: köszönöm, a dátumok, időpontok feltűntetésének visszaállítását. 

Üdvözlettel: Kritikus Ernő, a soha el nem tűnő kritikus

 

ui: a következő kritikám csak az erre való reflektálás után jelenik meg

uui: jöhetnének új művek is + új költők, írók, alkotók, tessék inspirálni őket! 


2012.08.07. 23:39
Csak A.

Kedves Kritikus Ernő!

Örömmel látom visszatérésedet, bár, hogy őszinte legyek nem reménykedtem benne, hogy valaha is olvasni fogom soraidat újból.

Köszönöm szépen az építő jellegű soraidat, és itt ragadom meg a lehetőséget, hogy elmondjam: a novellámat tökéletesen átérezted és értelmezted.

Mégegyszer köszönöm. Igyekszem bővíteni a bejegyzések sorát.

Üdv, Csak A.


2012.07.27. 22:15
Kritikus Ernő

Üdvözletem!
Sajnos nem látok a bejegyzésekhez tartozó dátumot, így nem tudom, hogy mikor lettem ennyire hiányolva, hogy eltűntem. Ezt, ha lehet, orvosolni kellene, mert megőrülök, hogy nem látom a dátumokat lehet, hogy most egy éves felszólításra válaszolok itt nagy unalmamban.

Az út c. novella (formailag, hangulatilag arra hasonlít talán a legjobban) elnyerte tetszésem. Hihetelen módon megfogja a mai ifjúság "egyedül vagyok, de tennem kell a világért valamit, nem lesz ez így jó" életérzését. Amikor elfilozofál egy-egy magányos délutánon, hogy merre tart az ő élete, merre tart így az emberiség, miért alakulnak ki az egymásra égetett jelzők (h tud kiszabadulni az ő jelzői alól) stb, tehát az élet igazi kérdésein. Az az érzés, hogy ő próbál megfelelni, próbál jó lenni, empatikus, de a világ lefelé húzza őt. Ami van az se biztos, kilátástalan a jövő, még a biztosnak vélt "szerelem" is.  Külön tetszik a  vége, hogy lehet érezni, hogy ezt a témát már annyiszor átrágta, de még mindig nem talál válaszokat, megoldásokat a kérdésekre, a problémákra, csak a saját lelkét zavarja fel ezzel, de valamilyen szinten kell neki ez a saját felkavarás, mert így érzi magát kívülállónak ebben a világban, ahol mindenki a vesztébe rohan, ahol megleli önmagát, az ő világát, az ő nézetét. Maximális tiszteletem! 

 

Remélem, hogy ez a mélybemenő elemzés nem ment félre és jól éreztem a mondanivalóját, ugyanis így visszatérve egy kritikus nem nagyon engedhet meg magának súlyos félrelépést.

 

Üdvözlettel: Kritikus Ernő, a pozitívan csalódott kritikus 

 

ui: a többi mű kritikája folyt.köv.


2012.05.15. 23:52
Csak A.

Kedves Médiamániások!

 

Nagyon sok emlék, élmény fűz ehhez az oldalhoz és az iskolához is. Most, hogy a középiskolás éveimnek vége- habár nem ebben az iskolában végeztem- szeretnék beküldeni egy-két művemet, kíváncsi vagyok szerintetek fejlődtem-e 2009 óta?

 

Sajnálattal látom hogy az oldal pang, Kritkus Ernő eltűnt! Ernő ha olvasod vértezd fel magad és kritizálj!

 

Minden jót kívánok:

Csak A.


Válasz:

Kedves Csa A!

Örömmel vettük verseidet, reméljük, a kritikusod is olvassa!             *mm*


2012.01.22. 11:25
táncos

Ez ám a gyorsaság! :)    


2012.01.08. 10:25
zippa

Jók a filmek. :-)


2011.06.02. 09:25
P

2011 tavaszi könyvhét

Könyvajánló A JAGUÁRISTEN ÁLMODIK (kalóz, kalózregény, kincsvadászat)

szerzők: Pilizota Szandra és Lengyel Róbert

A jaguáristen álmodik című kalandregényt, pontosabban kalózregényt ajánljuk az olvasóknak. A történet keretéül egy ifjú liverpool-i levéltáros este szolgál. Edward Johnston, akit nem igazán érdekel a külvilág, csak a történetek, legendák, a kalózok kora. Nos, ez a Johnston 1856-ban egy majd kétszáz éves naplót és leveleket talál egy régi ládában. Megpróbálja összerakni egy kalandos történet részleteit. A regény így eltér a megszokott történetvezetéstől, ez a különbség főként formailag jelentős. Ötvözi a napló a levélregény és a hagyományos elbeszélő stílusokat, mely igazán karakteressé teszi a művet. Számos szereplő szólal meg a regény lapjain, sajátos stílusban és egyéni látásmóddal, nyelvezettel. Majdhogynem különbözőképpen mesélik el ugyanazt a történetet, párviadalokat, összeesküvések részleteit, tengeri és szárazföldi csatákat. A szereplők karakterei nem egysíkúak, viszonylagos változásban vannak, egyes helyzetekben még a legnegatívabb jellemű szereplők is képesek emberibb arcukat megmutatni, ha rövid időre is. Mindezek fényében, azért nemcsak a kalandvágyó olvasók figyelmébe ajánljuk e könyvet.

http://jaguaristen.hupont.hu/

 

 


2011.02.18. 10:11
Manyi néni

Gratulálok kedves Médiások!                Manyi néni Vásárhelyről


2011.02.05. 18:22

 Vicces ez a lap:) Főleg, hogy csak úgy nézegetve a képeket az unaloműző rész alatt egy ismerős arcára bukkantam, meg persze szeged városomról készült pár szívet melengető képre is. Azért én is ajánlanék valami unaloműzőt : YouPost.hu


2010.12.24. 12:41

Boldog karajcsont médiások! :-)


2010.12.16. 20:54

Kedves Szerkezstőség!

Gratulálok a honlapotokhoz, ügyesen összeraktátok!

Egy kritikát engedjetek meg: valaki ellenőrizhetné a média házik tartalmát, mert sajnos találni olyan valótlan állításokat, amelyek valósként vannak feltüntetetve, és emellett kifejezetten sértőek. Remélem nem lesz ebből baja senkinek, de mivel ezeket bárki elolvashatja, az érintett is tudomást szerezhet róla, és bizony ennek jogi vetülete is lehet...

További jó munkát! :)

Egy volt NLG-s

 


Válasz:

Köszönjük a bátorítást!

Sajnos arról nincs tudomásunk, hogy melyik cikk nem korrekt. Örömmel vesszük az információkat az nlgmedia kukac freemail.hu címünkre.

Kellemes ünnepeket kívánunk: Szerkesztők


2010.12.05. 20:37
Csak. A.

Nagyon jó így felfrissülve látni a honlapot! :) Szép új stílus, a képeket is lehetne már cserélni! Na akkor beküldök pár dolgot hogy ne csak a szám járjon!

Csak így tovább!


2010.12.05. 11:31
Kritikus Ernő

 Egyetértek! Kicsit globalizálódni kellene. De ez az újított stílus tetszik nekem.

üdvözlettel: Kritikus Ernő, a reménykedő kritikus


2010.12.04. 10:29
Csak. A.

De szerintem el lehetne hagyni az iskola falait, és körülnézni a világban. Például meghalt leslie Nielsen a világ egyik legjobb komikus színésze szerintem, lehet ezt is meglehetett volna említeni egy két életrajzi elemmel. Egy stílusváltás is jó lenne, ez a narancssárga disegn már nagyon régóta fent van. Kicsit a világ történéseire is lehetne figyelni.

 

Csak A.


2010.12.03. 12:48
Kritikus Ernő

 Sajnos nem nagyon tudok hozzászólni a dologhoz, mert csak pakolják fel a médiaházinak szánt cikkeket, amelyeket természetesen elolvasok, és van köztük jó, de semmi extra.

 

üdvözlettel: Kritikus Ernő , a munka nélkül maradt kritikus


2010.11.28. 22:46
Csak. A.

Nagyon meghalt ez az oldal mostanában! Gyerekek, tessék megint veszekedni, írogatni!  Vagy én pörgessem fel (már) nem NLG-s létemre? =D

 


[162-143] [142-123] [122-103] [102-83] [82-63] [62-43] [42-23] [22-3] [2-1] [Archívum]

 
 
Döntsd el!
Lezárt szavazások
 
Válassz!
Lezárt szavazások
 
 
Olvasási nehézség?
 
Írj helyesen!
 
számláló
Indulás: 2006-02-19
 
Linkgyűjtemény
 
 
Tartalom

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!